My own Leicester residence, built in a conservation area
and listed in Pevsner's "The Buildings of England" 1984
edition.
With a strictly limited budget, the challenge was to econ-
omise with a simple foundation geometry while creating an
articulated roof complexity.  Thus a community of mini-
towers.  The fenestration partly paid homage to James
Stirling's nearby Leicester University Science Labs.
The first floor studio and bedroom deck were shortened to
allow a two storey vertical space for the living area below. 
The cubist interlocking spaces were articulated with a
planed telephone-pole post/column and a stainless steel
fireplace flue.
Dark red brick, with coloured grout, punctuated by dark
fenestration offers the impression of a continual 'skin' of
cladding, emphasising the plasticity of an economic
geometry.